Gernerelle oplysninger

Ina Modus

Svendsgade 15A, st.

4200 Slagelse

Telefon: +45 31665624

CVR nr: 39528894

E-mail: info@inamodus.dk

 

Betaling

Ina Modus modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

 

Levering

Din ordre vil blive leveret indenfor 2-4 hverdage.  

  • Vi sender i hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen der angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt. Fragtpriser fra 39kr.
  • Fri fragt på ordre over 399,- kr.  

Ina Modus sender dine varer med følgende forsendelsesmetoder: Hjemmelevering, PostNord

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice mellem 09-14 i hverdage.

 For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag du modtager ordren. Ved flere forskellige varer, bestilt på samme ordrer, men med forskellige leveringstider, gælder fortrydelsesretten når du er i besiddelse af den sidste varer.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@inamodus.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Ina Modus

Svendsgade 15A, st. 

4200 Slagelse

 

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.

- Varer, hvor plomberingen er brudt.

 

Returnering

Returnering koster 29kr, og fratrækkes beløbet du skal have retur

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. 

 - Ønsker du at returnere en eller flere varer, så har du 30-dages returret, som gør sig gældende fra den dag du modtager din ordre.

OBS ved returnering uden brug af vores label: alt returnering skal leveres til vores adresse: Svendsgade 15A st, 4200 slagelse. Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops eller lign.  

1. Du skal udfylde retursedlen og vedlægge den sammen med returvarerne

2. Klister den vedlagte label på pakken

3. Når vi modtager din returpakke, vil vi gå i gang med at behandle den og refundere på samme måde som du har betalt

 

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Ombytning


1. Lav en ny ordre med det/de ønskede produkter
2. Udfyld retursedlen og evt skriv ombytning nede ved
kommentar
3. Klister den vedlagte returlabel på pakken
4. Når vi modtager din retur, vil vi gå i gang med at
behandle den, og refundere din ordre.

På denne måde får du hurtigst det ønskede produkt, mens lager haves af din størrelse.

OBS ved returnering uden brug af vores label: alt returnering skal leveres til vores adresse: Svendsgade 15A st, 4200 slagelse. 

Vi afhenter ikke pakker i pakkeshops eller lign.  

 

Varens stand ved returnering.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Returnering/Refundering ved udsalg.

Ved returnering/refundering af produkter køb på udsalg, foregår det på samme måde som normalt (læs ovenfor).

-Hertil gælder dog en undtagelse, hvorved der modtages gratis produkter, som er betinget af køb af produkter til vis kurvværdi. Såfremt der returneres/refunderes produkter, vil det gratis medfølgende købsbetingede produkt, skulle tilbageleveres sammen med de resterende produkter eller betales til fuld pris. Dette er dog med undtagelse af, at returnering /refundering ikke resulterer i en lavere kurvværdi, end hvad der var nødvendigt for opnåelse af gratis medfølgende produkt.

Hertil menes, at hvis du f.eks. har fået et eller flere medfølgende gratis produkter, som skyldes køb af bestemte produkt(er) eller har opnået en bestemt ordreværdi, og du derefter returnerer det bestemte produkt(er) eller returnerer hvor den nødvendige ordreværdi ikke længere opnås, skal du tilbagelevere det gratis produkt eller betale for det medfølgende gratis produkt til normal fuld pris.

 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Ina Modus vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

Ina Modus

Svendsgade 15A, st. 

4200 Slagelse

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@inamodus.dk